Slevy pro stálé zákazníky

Pokud často nakupujete, eshop sám nabízí slevy

Dopravné zdarma?

Pro objednávky s těmito parametry:
  • Nad 900 Kg
    30 km od Brna.
  • Nad 1400 Kg
    kdekoliv po ČR.
Dopravné zdarma
Kontakt
tel.: +420 602 248 847
Po - Pa, 7:30 - 14:30 hod. Mimo tuto dobu prosím využijte e-mail.
tel.: obchod@nerezmaterial.cz
Registrovat se?
Registrace není povinná, ale často se vyplatí. Výhody registrace:
  • Přehled vlastních objednávek.
  • Slevy pro stálé zákazníky.
  • Libovolné množství fakturačních a dodacích údajů.
  • Rychlé vytváření objednávek bez nutnosti vyplnit údaje.
Registrovat se můžete předem nebo přímo během objednávky v košíku.

Jak nás vnímají ostatní zákazníci

Následuje přehled recenzí našich zákazníků.
Děkujeme za kladné příspěvky.

1
2
3
4
5
6
7
...
40
žádný problém
přidáno
7.6.2019 18:21
hodnocení
Nepoužívat prosím tohoto dopravce firmu šnek,materiál stále nedorazil.Už je to po druhý co tento dopravce asi stávkuje.
přidáno
4.6.2019 06:13
hodnocení
přidáno
31.5.2019 08:58
hodnocení
Velký výběr materialu a ochota obchodu.
přidáno
12.5.2019 13:23
hodnocení
rychlost
přidáno
29.4.2019 09:03
hodnocení
Zboží skladem, rychlé dodání, velká ochota - pán nám pomohl s materiálem až na místo, které je vzdáleno víc jak 100m od místa kam lze s autem přijet. Obchod vřele doporučujeme.
přidáno
8.4.2019 09:46
hodnocení
Výborná komunikace
přidáno
20.3.2019 15:13
hodnocení
rýchlo a kvalitne
Žádná neni.
přidáno
3.3.2019 16:33
hodnocení
Velmi rychlé jednání,šlušná cena,ochota.
1
2
3
4
5
6
7
...
40
 
Zajímá vás...

Odběr a dopravné

Cena dopravy se odvíjí od hmotnosti a vzdálenosti. Cenu tedy zjistíte až v košíku.
Více informací...
Je nutné nejprve vložit požadovaný materiál a zadat PSČ z dodací adresy.

Naší specializací je práve rozvoz materiálu.
Výdejní místo lze použít pouze pro malé zásilky, ideálně po předchozí domluvě (email, chat, telefon). Adresa odběru...

Měna a platba

E-shop umožňuje nákup v českých korunách nebo v eurech. Možnosti placení se pro tyto měny liší.
Více informací...

Objednávku v českých korunách je možné platit převodem předem i dobírkou až na místě(+ 50 Kč).

Objednávku v eurech je v současnosti dovoleno platit pouze převodem na náš EUR účet. Přepínání v hlavičce nebo zde: Přepnout e-shop do měny EURO
Obchodník
nerezmaterial.cz
07:35
Zrovna tu nejsem. Pokud mi však do zpráv přidáte Váš e-mail, tak Vám jistě odepíši.
Jakosti nerezového materiálu
Wst.Nr. 1.4301 - nemagnetická, svařitelná, vhodná pro přímý kontakt s vodou, potravinářská, max 450°C
Wst.Nr. 1.4305 - automatová, nesvařitelná, vhodná na obrábění, max 400°C
Wst.Nr. 1.4016 - magnetická, svařitelná, vhodná do interiérů kde není v neustálém kontaktu s vodou, max 300°C
Wst.Nr. 1.4404 - kyselinovzodrná, svařitelná, vhodná prostředí slabých kyselin / chloridů (např.mořská voda ap.), max 400°C
více...
Copyright 2019 NerezMaterial.cz