Vzhledem k současným opatřením a vysoké nemocnosti personálu nejsme schopni garantovat běžné dodací lhůty. Odeslání může být opožděno o dny, výjmečně i déle, podle složitosti a objemu objednávky. Omlouváme se za komplikace a přejeme pevné zdraví.
Kontakt
tel.: +420 602 248 847
Po - Pa, 7:30 - 14:30 hod. Mimo tuto dobu prosím využijte e-mail.
tel.: obchod@nerezmaterial.cz
Registrovat se?
Registrace není povinná, ale často se vyplatí. Výhody registrace:
  • Přehled vlastních objednávek.
  • Slevy pro stálé zákazníky.
  • Libovolné množství fakturačních a dodacích údajů.
  • Rychlé vytváření objednávek bez nutnosti vyplnit údaje.
Registrovat se můžete předem nebo přímo během objednávky v košíku.

Jak nás vnímají ostatní zákazníci

Následuje přehled recenzí našich zákazníků.
Děkujeme za kladné příspěvky.

1
2
3
4
5
6
7
...
44
přidáno
19.2.2021 21:00
hodnocení
Měli co jsem potřeboval Rychlé jednání i dodání Precizně fixované a balené proti ohnutí a poškození
Vše O. K.
přidáno
14.2.2021 20:33
hodnocení
přidáno
3.2.2021 14:44
hodnocení
Dobrá komunikace a rychlé dodání
přidáno
17.1.2021 20:48
hodnocení
Bezproblemove a rychle vyrizeni
Naprostá spokojenost
přidáno
15.1.2021 09:50
hodnocení
Velice rychle dodání objednaného zboží.
Rychlost
přidáno
18.12.2020 05:54
hodnocení
Velký sortiment
přidáno
13.11.2020 05:49
hodnocení
přidáno
6.11.2020 18:14
hodnocení
rychlost vyřízení objednávky
1
2
3
4
5
6
7
...
44
Zajímá vás...

Odběr a dopravné

Cena dopravy se odvíjí od hmotnosti a vzdálenosti. Cenu tedy zjistíte až v  košíku po zadání dodacího PSČ.

Naší specializací je práve rozvoz materiálu.
Výdejní místo lze použít pouze pro malé zásilky, ideálně po předchozí domluvě (email, chat, telefon). Adresa odběru...

Měna a platba

Objednávky je možné platit kartou online, převodem předemdobírkou až na místě.

Pokud potřebujete platit dobírkou, je nutné vést objednávku v českých korunách. Přepravní společnost i tak umožňuje zaplatit v eurech, přepočteno aktuálním kurzem. Přepnout e-shop do měny EURO
Obchodník
nerezmaterial.cz
07:19
Zrovna tu nejsem. Pokud mi však do zpráv přidáte Váš e-mail, tak Vám jistě odepíši.
Jakosti nerezového materiálu
Wst.Nr. 1.4301 - nemagnetická, svařitelná, vhodná pro přímý kontakt s vodou, potravinářská, max 450°C
Wst.Nr. 1.4305 - automatová, nesvařitelná, vhodná na obrábění, max 400°C
Wst.Nr. 1.4016 - magnetická, svařitelná, vhodná do interiérů kde není v neustálém kontaktu s vodou, max 300°C
Wst.Nr. 1.4404 - kyselinovzodrná, svařitelná, vhodná prostředí slabých kyselin / chloridů (např.mořská voda ap.), max 400°C
více...