Z technických důvodů bude ve čtvrtek 28.4. uzavřené výdejní místo. Omlouváme se za komplikace.
Kontakt
tel.: +420 602 248 847
Po - Pa, 7:30 - 14:30 hod. Mimo tuto dobu prosím využijte e-mail.
tel.: obchod@nerezmaterial.cz
Registrovat se?
Registrace není povinná, ale často se vyplatí. Výhody registrace:
  • Přehled vlastních objednávek.
  • Slevy pro stálé zákazníky.
  • Libovolné množství fakturačních a dodacích údajů.
  • Rychlé vytváření objednávek bez nutnosti vyplnit údaje.
Registrovat se můžete předem nebo přímo během objednávky v košíku.

Jak nás vnímají ostatní zákazníci

Následuje přehled recenzí našich zákazníků.
Děkujeme za kladné příspěvky.

1
2
3
4
5
6
7
...
46
rychlá reakce, ochotný personál
přidáno
23.5.2022 08:18
hodnocení
bez jakýchkoli výhrad ..ostatně jako ji dříve
přidáno
13.5.2022 22:07
hodnocení
Funguje jak má, doporučuji.
přidáno
26.4.2022 17:06
hodnocení
OK
přidáno
7.4.2022 10:02
hodnocení
Rychlé jednání a doručení.
přidáno
13.3.2022 09:23
hodnocení
přidáno
13.1.2022 10:50
hodnocení
Rychlé vyřízení objednávky , příznivá cena ,
Vše v pořádku. Spokojenost
přidáno
11.1.2022 09:38
hodnocení
Objednávka přes platbu až po rychlé doručení zboží naprosto bez problému. Mohu jenom obchod doporučit.
přidáno
5.1.2022 20:46
hodnocení
1
2
3
4
5
6
7
...
46
Zajímá vás...

Odběr a dopravné

Cena dopravy se odvíjí od hmotnosti a vzdálenosti. Cenu tedy zjistíte až v  košíku po zadání dodacího PSČ.

Naší specializací je práve rozvoz materiálu.
Výdejní místo lze použít pouze pro malé zásilky, ideálně po předchozí domluvě (email, chat, telefon). Adresa odběru...

Měna a platba

Objednávky je možné platit kartou online, převodem předemdobírkou až na místě.

Pokud potřebujete platit dobírkou, je nutné vést objednávku v českých korunách. Přepravní společnost i tak umožňuje zaplatit v eurech, přepočteno aktuálním kurzem. Přepnout e-shop do měny EURO
Obchodník
nerezmaterial.cz
04:01
Zrovna tu nejsem. Pokud mi však do zpráv přidáte Váš e-mail, tak Vám jistě odepíši.
Jakosti nerezového materiálu
Wst.Nr. 1.4301 - nemagnetická, svařitelná, vhodná pro přímý kontakt s vodou, potravinářská, max 450°C
Wst.Nr. 1.4305 - automatová, nesvařitelná, vhodná na obrábění, max 400°C
Wst.Nr. 1.4016 - magnetická, svařitelná, vhodná do interiérů kde není v neustálém kontaktu s vodou, max 300°C
Wst.Nr. 1.4404 - kyselinovzodrná, svařitelná, vhodná prostředí slabých kyselin / chloridů (např.mořská voda ap.), max 400°C
více...