Ve čtvrtek 19.11. může být náš kontaktní telefon nedostupný. Využijte prosím chat případně email. Omlouváme se za případné komplikace.
Kontakt
tel.: +420 602 248 847
Po - Pa, 7:30 - 14:30 hod. Mimo tuto dobu prosím využijte e-mail.
tel.: obchod@nerezmaterial.cz
Registrovat se?
Registrace není povinná, ale často se vyplatí. Výhody registrace:
  • Přehled vlastních objednávek.
  • Slevy pro stálé zákazníky.
  • Libovolné množství fakturačních a dodacích údajů.
  • Rychlé vytváření objednávek bez nutnosti vyplnit údaje.
Registrovat se můžete předem nebo přímo během objednávky v košíku.

Jak nás vnímají ostatní zákazníci

Následuje přehled recenzí našich zákazníků.
Děkujeme za kladné příspěvky.

1
2
3
4
5
6
7
...
43
Velký sortiment
přidáno
13.11.2020 05:49
hodnocení
přidáno
6.11.2020 18:14
hodnocení
rychlost vyřízení objednávky
OK
přidáno
11.10.2020 06:56
hodnocení
bezproblémový nákup
přidáno
10.10.2020 08:44
hodnocení
dobrá cena, možnost domluvy na osobním odběru
přidáno
4.10.2020 13:58
hodnocení
velký sortiment rychlé dodání zboží nabídka dobře graficky zpracována ( dostupné průměry, jakosti, síly stěny....)
co mi fakt chybí je, že neřežou např. na metry, jen celé tyče. je to dost omezující když potřebujete např. 2m. z 6m. tyče.
Rychlost a kvalitní konzultace.
přidáno
25.6.2020 20:18
hodnocení
Při objednání jsem měl trochu obavu, jestli platba přes zálohovou fakturu neprodlouží dodací termín, ale vše proběhlo v maximální možné rychlosti. V neděli večer objednáno, v pondělí zaplaceno, v úterý odesláno a ve středu brzo ráno doručeno. Vše přesně nařezáno a dobře zabaleno.
přidáno
19.6.2020 10:04
hodnocení
Velmi rychlé jednání Přehledný obchod rychlá komunikace Dobrá doprava
přidáno
11.5.2020 12:19
hodnocení
možnost výběru materialu
dražší doprava
1
2
3
4
5
6
7
...
43
Zajímá vás...

Odběr a dopravné

Cena dopravy se odvíjí od hmotnosti a vzdálenosti. Cenu tedy zjistíte až v  košíku po zadání dodacího PSČ.

Naší specializací je práve rozvoz materiálu.
Výdejní místo lze použít pouze pro malé zásilky, ideálně po předchozí domluvě (email, chat, telefon). Adresa odběru...

Měna a platba

Objednávku v českých korunách je možné platit převodem předem i dobírkou až na místě.

Objednávku v eurech je v současnosti dovoleno platit pouze převodem na náš EUR účet. Přepnout e-shop do měny EURO
Obchodník
nerezmaterial.cz
14:26
Dobrý den, mohu Vám nějak poradit?
Jakosti nerezového materiálu
Wst.Nr. 1.4301 - nemagnetická, svařitelná, vhodná pro přímý kontakt s vodou, potravinářská, max 450°C
Wst.Nr. 1.4305 - automatová, nesvařitelná, vhodná na obrábění, max 400°C
Wst.Nr. 1.4016 - magnetická, svařitelná, vhodná do interiérů kde není v neustálém kontaktu s vodou, max 300°C
Wst.Nr. 1.4404 - kyselinovzodrná, svařitelná, vhodná prostředí slabých kyselin / chloridů (např.mořská voda ap.), max 400°C
více...